söndag 14 april 2013

jogobella & andra veckan i aprilVeckan började med en sluttenta i embryologi kl 7:30. Sen råkade jag snooza för mycket och var nära på att gå till anatomiföreläsningen utan frukost, hade det inte varit för storfavoriten "Jogobella" som stod i kylen. Stackars Klaes, vår favoritmus uppe på biofysikavdelningen, gjorde allt han kunde för att inte fångas under labben, tur att vår lärare hjälpte till...Sen blev det massa jogobella igen, Blixten aka "Guardian of the apartment / gossedjuret som mamma var tvungen att köpa på IKEA" och jag har hängt ganska mycket och han dyker ständigt upp i mina skypesamtal med päronen. Det blev också en liten diskussion om att kanske skaffa en riktig hund i framtiden. Ja juste, så rakade jag bort skägget. Men det kommer ju växa tillbaka!

Ibland känns det stelt att ta bild på sig själv, men jobbar på det och tänker att det säkert kommer vara värt att ha bilder från nuet i framtiden.

Veckans viktigaste lärdom: när något negativt händer så kastas man in i en destruktiv cirkel som behöver brytas genom att göra något positivt.

4 kommentarer:

 1. Ni gjorde väl inget hemskt mot Klaes? :/

  SvaraRadera
 2. vi var tvungna att göra ett litet experiment på honom, men sen gav vi honom massa beröm och lät honom ta det lugnt :)

  SvaraRadera
 3. vad är jogobella :C ?

  SvaraRadera
 4. jogobella är den godaste yoghurten någonsin!

  SvaraRadera