söndag 20 januari 2013

Free Fallin' och ett hej (flera veckor senare)


En vecka kvar på första terminen på läkarlinjen, sen blir jag en T2:a. Det känns bra, otroligt bra, men samtidigt lite konstigt. Tiden har gått så fort, oktober november december januari vad hände? Plugg. I mängder jag aldrig kunde föreställa mig. Den 3e januari var jag tillbaka i Gdansk och tentaperioden började direkt samma lördag med midterm nr #2 i kemi. Final i sociologi bara några dagar senare, följt av final i kemi, final i emergency medicine, final i informatics & biostatistics och tenta i polska som står för halva betyget. Sex tentor, två veckor - och jag trodde aldrig att det skulle gå så bra som det gjort. Jag vet inte hur intressant jag kommer tycka att det här är i framtiden, eller om de enstaka läsare som fortfarande är kvar tycker det är intressant att läsa nu, men jag vill skriva hur stolt jag är över mig själv. Få det skrivet, liksom. Någonstans. Varsomhelst.

Så därför sitter jag nu och lyssnar på Free Fallin' på repeat och reflekterar över allt som gjorts. För det måste göras nu, när jag för en gångs skull har så mycket tid. Om bara någon vecka blir det tentaperiod igen och då kommer jag gå in i samma rytm. Rytmen som bara tillåter en att tänka på vad man har för tenta den här veckan. Rytmen som slukar all tid och förmågan att tänka på hur mycket man vuxit, hur långt man faktiskt tagit sig. Rytmen som bara ger utrymme för plugg, plugg och plugg.

Sen 2009 har jag skrivit på den här sidan. Delat med mig av nästan allt...men på senaste tiden har alla tankar skrivits i journalen istället för här - och jag vet inte vart det kommer leda. Så det är väl anledningen till att uppdateringarna inte publiceras lika ofta, om det var någon som undrade. Plus att alla bilder jag tar just nu är med en filmkamera jag skaffade vid jul, en Olympus XA2, och jag har ingen scanner här så kan inte publicera dem just nu heller derp.

Men men, nog med allt babbel.

Jag vill att varje dag ska börja med samma tanke som idag, nämligen att "idag kommer vara en riktigt bra dag."

1 kommentar:

  1. Vi är stolta över dig med arad! *klapp på huvudet* :D

    SvaraRadera