måndag 24 oktober 2011

Sen måndag, trött Arad

(o)frivilliga kvällspromenader. En missade buss. En labbrapport som ska in och en dugga som man bara vill ignorera. En tung ryggsäck man inte vill släpa på. När man väl är hemma så har det hunnit vara mörkt i evigheter. En höstkväll. En sen måndag, en trött Arad.

Äh, nu sätter jag på Community och allt kommer kännas bättre!

Foto: Arad Hosseini
Hasselblad 503CW med Fuji Superia X-tra 400

3 kommentarer:

  1. Community underlättar alltid när det är tråkigt ute! Kommer hem nu i 1 veckan, efter 2 tentor på 2 dagar är man lite trött på plugget/Han som bor i Linköping.

    SvaraRadera
  2. stjärnhimlen här ute på landet är helt sjuk!!! du måste fotas nån gång, och thunderstormsen här är oxå grymma! blixtar överallt hela tiden, lila oxå... skulle nog se bra ut på hasselbladen!" kan inte hitta karlavagnen här.. så undrar om man kollar på andra stjärnor? det händer ganska ofta att man ser stj'rnfall här oxå! najs!

    SvaraRadera
  3. "Anonym" då måste vi ju ses! Cashew du vet inte hur det pirrar i fingrarna ;) eeeeh nu vet jag faktiskt inte om man kollar på andra stjärnor...kan hända att man gör det. om du inte hittar karlavagnen så borde det vara andra stjärnor ni stirrar på :) försök ta lite bilder med lång slutartid! och använd typ stativ/annat stabilt!

    SvaraRadera