onsdag 24 augusti 2011

Inception


Inatt hade jag min först "inception"-upplevelse, en dröm i en dröm. Jag tyckte det var så underligt eftersom när jag väl hade "vaknat" från den djupaste drömmen, som hade varit en "klar dröm" (att jag inser att jag drömmer och får 100% kontroll), så var jag säker på att jag hade vaknat helt. Då befann jag mig i mitt sovrum och började göra mig redo för att gå till stället jag hade drömt om. Detta låter så himla flummigt, kommer typ inte fatta någonting av det här senare...

Men jaja, det som hände var att när jag gick ner för trapporna så tänkte jag "Ok, allt jag behöver göra för att drömma mig tillbaka är att gå till stället jag drömde om och försöka somna om." vilket var det mest logiska någonsin, förstås. Då fick jag plötsligt en "normal" tanke och insåg att något är konstigt, så jag vaknade. Igen.

Vet inte riktigt vad jag vill med den här texten, men tänkte att det kunde vara kul att skriva ner sin första "dröm i en dröm"-upplevelse. Heh. Dessutom snittar jag ungefär 1 klar-dröm varje vecka...vilket verkar vara ganska mycket? Vet inte riktigt vad det beror på, men väldigt ofta inser jag att jag drömmer och får plötsligt all kontroll. Dock att jag älskar det! Första jag brukar göra är antingen: flyga eller flytta på föremål med tankekraft.

Bilden tog jag den där morgonen då jag vaknade tidigt för att promenera och fotografera soluppgången i Nerja. Det var också en ganska drömlik händelse.

Foto: Arad Hosseini
Canon AV-1

3 kommentarer:

 1. somebody is stealing ur dreaaammzz ;D

  har aldrig några klara drömmar :( glömmar nästan alltid bort dem när jag vaknar

  SvaraRadera
 2. haha hoppas jag verkligen inte att någon gör ;) håller tummarna för att du får uppleva en! det är verkligen sjukt kul!

  SvaraRadera
 3. haha åh ca enda gångn som jag kmr ihåg att jag haft lucid dream så funkade det inte att göra vad jag ville, trots jag visste att jag drömde!!!! (i.e. trolla, flyga blabla) worst EVER

  SvaraRadera