tisdag 10 augusti 2010

Nicolicious


...on a more happy-note än mitt förra inlägg så fyllde Nicolicious 18 igår!!! Stockholm beware, för nu kommer det hända grejer alltså. För er som läser men som inte känner Nicole är hon en av de roligaste personerna på den här planeten (och då överdriva jag inte!) och Aziz/Habibati/Esghi du kan sluta skaka på huvudet för att du vet att det är sant. Bara igår fick hon hela middagsbordet att börja gråta av skratt när imitationerna av Disney-filmerna satte igång.

Med de sagt har jag ju inte ens skrivit om chokladen (du vet vilken), Gröna Lund och Extreme-kön, när vi satt och pratade om släktingar eller det persiska ordet som vi gick runt och använde i 9:an som ingen annan fattade (ingen vet fortfarande vad det betyder utom vi!) Du har inte bara en legendarisk humor utan också ett stort hjärta, som du visade när du skrev thearadman-inlägget som jag inte ens tänker försöka matcha.

Så STORT GRATTIS ESGHI och hoppas din gårdag var precis som du ville att den skulle vara. På fredag, oj oj oj oj på fredag...då borde Stockholm vara lite extra på sin vakt.

Foto: Arad Hosseini

1 kommentar: